img-0

brug for en stærk
visuel identitet?

US DESIGN

v/ UFFE STEFFENSEN

I DO WHAT I LOVE AND I LOVE WHAT I DO

img-3

Uffe er grafiker af en sjælden kaliber – en af dem, man elsker at have i sit team. Uffe er skarp til udvikling af enhver slags visuel kommunikation som logoer og identiteter, brevlinjer, designguides, annoncer, store magasiner og brochurer, messestande, emballager, præsentationer af enhver slags og ikke mindst webdesign.

JANE HINDSE

PROJEKTLEDER HOS FINGERSPITZ OG TIDLIGERE KOLLEGA

freelance designer

Har I travlt i virksomheden, og er der brug for grafisk hjælp til en enkelt opgave eller måske flere? Så er jeg løsningen, hvad enten det er en designer eller rentegner, I står og mangler. Som virksomhed betaler I kun for løsningen af den konkrete opgaven –  der er ingen bindinger og tiden er effektiv.

Kontakt mig og hør nærmere om muligheder og priser.

img-4

Layout & Design

Har dit firma brug for en stærk visuel identitet? Skal du bruge en brochure, annonce, flyer eller et visitkort? Skal du have designet en messestand? Jeg står klar med en stilsikker og stabil grafisk hånd, til at hjælpe dig i mål.

img-5

webdesign

En hjemmeside skal være funktionel og afspejle, hvem du er som firma. Jeg leverer gennemtænkte og brugervenlige hjemmesider, der passer til lige netop dit behov. 

img-6

Rentegning

Super skarp rentegner med over 15 års erfaring i at levere alle typer opgaver til tryk. Jeg har stor erfaring med større direct mail kampagner, årsrapporter, magasiner og brochurer.

img-7

Præsentationer

Mangler din præsentation gennemslagskraft og æstetik? Kontakt mig, og lad mig hjælpe dig med at få budskabet klart igennem. Har erfaring med både Power Point og Keynote.

img-8

Med Uffe på teamet kan man være helt sikker på højt fagligt niveau, grundighed og et skarpt øje for nye, bedre måde at løse opgaven på. Det, kombineret med Uffes rolige væsen – selv under stramme deadlines – er en kæmpe gave til ethvert projekt.

MARIANNE HJALTELIN

STRATEGIC DIRECTOR HOS HJALTELIN STAHL OG TIDLIGERE CHEF

US DESIGN

v/ UFFE STEFFENSEN

Scroll to Top