Grafisk håndværk i særklasse

US DESIGN er et enkeltmandsfirma, der leverer flotte og gennemtænkte grafiske løsninger – hvad enten det drejer sig om web- eller trykopgaver. Jeg brænder for den gode ide, og elsker når både design og funktionalitet går op i en højere enhed. Jeg stræber efter at skabe dialog, oplevelser og engagement.

US DESIGN arbejder med opgaver i alle størrelser og til alle typer virksomheder. Jeg samarbejder med en række eksperter, der gør, at vi sammen kan håndtere selv store kampagner. I mit netværk af eksperter, kan jeg trække på lige præcis de kompetencer, der skal til for at kunne løse en opgave på bedste vis.

Det vil sige, at I kun betaler for de kompetencer, der er involveret i opgaven.

Du er saftsusemig den mest strukturerede og pålidelige designer jeg nogensinde har mødt. Og når man så også er super kreativ og har en god stil, så er det vist et godt grundlag for samarbejde…

Poul Lorentzen

EJER AF Stradvice

freelance designer

Har I travlt i virksomheden, og er der brug for grafisk hjælp til en enkelt opgave eller måske flere? Så er jeg løsningen, hvad enten det er en designer eller rentegner, I står og mangler. Som virksomhed betaler I kun for løsningen af den konkrete opgaven –  der er ingen bindinger og tiden er effektiv.

Kontakt mig og hør nærmere om muligheder og priser.

Scroll to Top