Persondatapolitik - US DESIGN - Grafisk håndværk i særklasse

Persondatapolitik

Datansvarlig

US DESIGN v/ Uffe Steffensen
Uhrevej 5
6064 Jordrup
E-mail: info@us-design.dk
CVR-nr. 26 85 22 50

Hvilke personoplysninger indsamler US DESIGN?

US DESIGN indsamler kun offentligt tilgængelige informationer, eller informationer du som person eller firma selv har givet til US DESIGN. US DESIGN indsamler og opbevarer aldrig personfølsomdata.

Som kunde hos US DESIGN, bliver man oprettet i Dinero med de informationer, som Dinero automatisk kan hente via CVR-registereret. Der tilknyttes altid (firma)navn, adresse, kontaktperson, email og telefonnummer.

Se Dineros databehandleraftale (DPA) her.

US DESIGNs website er hosted hos unoeuro.com – læs Unoeuros DPA her og bilaget Sikringsmiljø v. 1.0.

US DESIGNs website bruger Google Analytics – læs Google Analytics DPA her.

US DESIGN bruger DropBox og iCloud til backup og udveksling af arbejdsfiler m.m.
Læs Dropbox’ politik for beskyttelse af personlige oplysninger her.
Læs Apples iCloud DPA her.

US DESIGN bruger MailChimp til indsamling og styring af email-adresser til f.eks. nyhedsbreve og andet marketing relateret – læs MailChimps DPA her.

US DESIGN indsamler ikke personoplysninger om dig som person fra tredjemand. Dog indsamler US DESIGN informationer via cookies. Se mere herom i US DESIGNs cookiepolitik.

Brug af personoplysninger

US DESIGN bruger dine personoplysninger til at afvikle US DESIGNs kundeforhold med dig/din virksomhed.

US DESIGN bruger dem også til at forbedre US DESIGNs tjenesteydelser og til at kunne målrette US DESIGNs budskaber til dig og din virksomhed, herunder målrette reklamer og indhold til dig/din virksomhed.

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand medmindre, at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil.

Indsigt i personoplysninger m.v.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos US DESIGN, skal du rette henvendelse på:
info@us-design.dk.

Er der registreret forkerte oplysninger om dig, og kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod US DESIGNs behandling af dine personoplysninger, så skriv til os på:
info@us-design.dk.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du skal blot skrive til os på:
info@us-design.dk.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger, US DESIGN foretager med dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over US DESIGNs behandling af dine personoplysninger, hvis US DESIGN ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet.

Se mere på www.Datatilsynet.dk.

Sletning af personoplysninger

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

US DESIGN gemmer dine personoplysninger så længe US DESIGN har et aktivt kundeforhold med dig/din virksomhed.

Når kundeforholdet er ophørt, gemmer US DESIGN dine personoplysninger så længe US DESIGN er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

Ændring af US DESIGNs persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver US DESIGN dig besked i form af en synlig meddelelse på US DESIGNs websites.

Sidst revideret Maj 2018.

freelance designer

Har I travlt i virksomheden, og er der brug for grafisk hjælp til en enkelt opgave eller måske flere? Så er jeg løsningen, hvad enten det er en designer eller rentegner, I står og mangler. Som virksomhed betaler I kun for løsningen af den konkrete opgaven –  der er ingen bindinger og tiden er effektiv.

Kontakt mig og hør nærmere om muligheder og priser.

Scroll to Top